Новини

У Мукачеві представники релокованих підприємств радилися за круглим столом, як правильно налагодити трудову діяльність у нинішніх умовах

Головний державний інспектор Управління Держпраці Закарпаття Іван Хланта взяв участь у засіданні круглого столу, що відбулося у Мукачеві  в приміщенні міської ратуші на базі коворкінг-центру для підтримки організації діяльності підприємців, вимушено релокованих зі сходу та центру України.

Серед учасників зібрання були також представники банківської сфери краю та підприємці, які вирішили продовжити свою діяльність на Мукачівщині.

Насамперед йшлося про налагодження співпраці переселенців з місцевим бізнесом, органами влади; вирішення проблемних моментів стосовно переміщення їх виробничих потужностей; розміщення кваліфікованого персоналу і пошуку професійних кадрів в області тощо.

Принагідно представник Управління Держпраці проконсультував підприємців з актуальних питань, зокрема щодо застосування  законодавчих новацій з організації трудових відносин в умовах воєнного стану, і наголосив на неприпустимості залучення до роботи неоформлених працівників.