Новини

На семінарі у Мукачеві говорили про основні заходи для створення безпечних і здорових умов праці під час виробничого процесу

З нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці головний державний інспектор відділу нагляду в АПК, СКС, на транспорті і зв’язку Управління Держпраці у Закарпатській області Мирослав Феделеш  провів практичний семінар з працівниками мукачівського деревообробного підприємства ТОВ Інтер-Каштан на тему: «Профілактика та запобігання виникненню виробничого травматизму на виробництві».

Традиційно посадовець спершу надав учасникам заходу аналітичні дані щодо стану виробничого травматизму на підприємствах деревообробної галузі краю. Далі проаналізував основні причини  травмувань на робочих місцях, вказав на виявлені під час огляду виробничих майданчиків порушень вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.

Також учасники зібрання обговорили заходи з організації робіт підвищеної небезпеки на виробництві та завдання служби охорони праці вказаного  підприємства, покликані створити здорові та безпечні умови праці.