Новини

Харківська фірма з виробництва тротуарної плитки невдовзі запрацює на теренах Закарпаття

За даними Міністерства економіки України, станом на 27 квітня цього року  125 суб’єктів господарювання виявили бажання перемістити свій бізнес на Закарпаття. За наявною в Управлінні Держпраці у Закарпатській області інформацією 69 господарюючих суб’єктів вже запрацювали, а окремі з них  перебувають у процесі переїзду.  Усім 69 суб’єктам фахівці Управління Держпраці краю надали інформаційну підтримку з питань, що у межах  їх компетенції.

Релокує  свій бізнес на терени нашої області і колектив харківського товариства з обмеженою відповідальністю  «Темп-Україна». Вказане ТОВ спеціалізується на виробництві полімер-піщаних виробів, тротуарної плитки, черепиці та каналізаційних люків.

Як з’ясував під час недавньої розмови з директором цього  підприємства головний державний інспектор Управління Держпраці Сергій Гриценко, на сьогодні вже здійснена перереєстрація фірми. Але наразі ще триває перевезення обладнання та переселення кваліфікованого персоналу. За словами фахівця Управління Держпраці, свою виробничу діяльність харківське ТОВ буде здійснювати на території одного з фермерських господарств на Іршавщині. Повноцінний запуск роботи запланований на літо.

Спілкуючись з керівником, посадовець роз’яснив йому основні положення  Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану». Принагідно зауважив, що працівники підприємства завжди можуть отримати консультацію з будь-яких питань, які належать до компетенції фахівців Управління Держпраці.

Розяснення можна отримати за допомогою таких засобів  комунікації:

телефон: 0954690895  (Viber, WhatsApp, Telegram)

електронна пошта: dsp@uz.dsp.gov.ua

uzdsp@ukr.net          zvern@uz.dsp.gov.ua

 

форма для отримання роз’яснень:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ7pr6vww2eUNcKntXxymNndv1S0OxUrsKneBFPbVoSuR9BQ/viewform