Новини

Керівнику релокованого зі столиці медичного підприємства, що запрацювало в Ужгороді, фахівці Управління Держпраці надали консультацію

В Ужгороді головні державні інспектори Управління Держпраці у Закарпатській області Маріанна Гукс, Зорян Берник та Артур Сумара  під час робочої зустрічі  з керівником філії релокованого з Києва ТОВ «Ісіда-IVF» роз’яснили правові норми щодо оформлення трудових відносин з працівниками. Вказане підприємство надає спеціалізовані медичні послуги. На сьогодні фірма  вже розпочала свою діяльність в обласному центрі Закарпаття, і наразі тут працює 15 осіб.

Посадовці Управління Держпраці у ході зустрічі розповіли очільниці філії про зміни в трудовому законодавстві, звернули її увагу на вимоги щодо  створення безпечних та здорових умов праці, ведення діяльності у рамках правового поля тощо.

 

Також ознайомили з механізмом отримання державної допомоги на підтримку  розвитку  цього суб’єкта господарювання, відповідно до Програми релокації підприємств в області.

Принагідно представники Управління поділилися контактними даними, за якими можна отримати консультацію з будь-яких питань, що належать до функціональних обов’язків  Держпраці.

 

Розяснення можна отримати за допомогою таких засобів  комунікації:

телефон: 0954690895  (Viber, WhatsApp, Telegram)

електронна пошта: dsp@uz.dsp.gov.ua

uzdsp@ukr.net          zvern@uz.dsp.gov.ua

 

форма для отримання роз’яснень:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ7pr6vww2eUNcKntXxymNndv1S0OxUrsKneBFPbVoSuR9BQ/viewform