Новини

На Тячівщині представники Управління Держпраці і київських підприємств розглянули проблемні питання, пов’язані з їх релокацією

Головний державний інспектор Управління Держпраці у Закарпатській області Віталій Юртин  провів низку зустрічей із представниками київських фірм, які виявили бажання перевести свої підприємства для відновлення їх діяльності на територію Тячівщини.

Директор одного з підприємств повідомив, що зараз ще тривають підготовчі роботи в частині перевезення обладнання та переселення кваліфікованого персоналу, що має намір переїхати до Тячівського району. Інших працівників планується залучати з числа місцевих мешканців.

 

Своєю чергою директор і засновник іншої київської фірми  у розмові з фахівцем Управління Держпраці зауважили: наразі остаточного рішення про переведення виробничих потужностей цього підприємства на Закарпаття (у селище Великий Бичків Тячівського району) ними ще не прийнято.

Віталій Юртин також запевнив: на всіх етапах релокації посадові особи Управління Держпраці у Закарпатті надаватимуть всебічну правову підтримку підприємцям з питань, що в межах їх функціональних обов’язків.