Новини

На Закарпатті Управління Держпраці та Обласний центр зайнятості домовилися посилити роботу з допомоги релокованим підприємствам

Сьогодні відбулася робоча нарада між керівництвом і представниками Управління Держпраці у Закарпатській області (очільник Богдан Дорош, 1-ий заступник начальника Василь Грицик) і Закарпатського обласного центру зайнятості (очільник Юрій Фущич), на якій обговорювались питання посилення взаємодії з надання  допомоги підприємствам, релокованим на територію Закарпаття.

За словами Богдана Дороша, Управління Держпраці вже активно розпочало роботу у напрямі сприяння суб’єктам господарювання, які перемістили свої виробничі потужності на Закарпаття, в їх успішному веденні  діяльності на території нашого краю. Зокрема, таким підприємств надається сприятливий консультативний супровід та необхідна інформаційно-роз’яснювальна допомога з  питань промислової безпеки, охорони та гігієни  праці, трудового законодавства,  адміністративних послуг тощо.

Учасники наради також обговорили спільні заходи, започатковані у рамках відповідного проєкту Держпраці , і розглянули алгоритм дій щодо співпраці у складі спільних робочих груп.