Новини

Актуальні аспекти застосування проєкту допомоги релокованим підприємствам обговорили на зустрічі в Закарпатській ОВА

Начальник Управління Держпраці у Закарпатській  області Богдан Дорош  та його перший заступник Василь Грицик провели сьогодні зустріч з керівником Департаменту економічного та регіонального розвитку, торгівлі, залучення інвестицій, забезпечення виконання державних  програм та контролю за їх виконанням Закарпатської ОВА Іваном Завидняком.

Захід проходив у межах реалізації започаткованого Державною службою України з питань праці проєкту з надання консультаційної підтримки підприємствам, які змушені переміщувати свій бізнес на терени краю у зв’язку з  веденням воєнних дій у їхньому регіоні. 

Посадовці Управління Держпраці зауважили, що у межах своїх функціональних обов’язків вже активно сприяють релокованим суб’єктам господарювання, яким вдалося запустити в дію свої  виробничі потужності. Водночас наголосили, що надаватимуть відповідну правову підтримку таким підприємствах задля успішного адаптування та функціонування їх бізнесу в сучасних реаліях на території нашого краю.

Учасники зустрічі обговорили низку практичних питань взаємодії фахівців Управління Держпраці та представників релокованих бізнесових структур і обмінялися думками щодо найбільш актуальних аспектів застосування  вказаного проєкту.