Новини

Можливі варіанти надання допомоги в розміщенні та працевлаштуванні переселенцям на території Королівської ОТГ

Про це йшлося  на спільній робочій нараді, що відбулася вчора, 6 квітня, в адміністрації Королівської ОТГ за участю фахівців Управління Держпраці у Закарпатській області (Михайло Джумеля і Сергій Гриценко),  працівників Виноградівського центру зайнятості та керівництва Королівської ОТГ.

Насамперед учасники наради обговорили основні положення Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану».  Серед інших питань, винесених на розгляд, були: можливість залучення працівників підприємств та закладів комунальної форми власності до суспільно корисної роботи в період воєнного стану; поселення та сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщеним особам.

Як наголосили представники Управління Держпраці, люди, які постійно прибувають на Закарпаття, утікаючи від війни, повинні максимально почуватися у нашому краї у безпеці. Принагідно керівництву ОТГ була надана друкована продукція для розповсюдження серед переселенців з порадами, як не стати жертвами торговців живим товаром.