Новини

Про організацію робіт підвищеної небезпеки в умовах війни – з рахівськими водоканальниками

Головний державний інспектор управління Держпраці у Закарпатській області Людвіг Андращук провів тематичну зустріч з працівниками  експлуатаційної дільниці з водопостачання та водовідведення Рахівського КП «Рахівтепло».

Зустріч мала превентивний характер. У ході її проведення учасники обговорили Рекомендації Держпраці для роботодавців щодо організації виконання робіт підвищеної небезпеки  та рекомендації  щодо безпеки і здоров’я на роботі працівників під час експлуатації вантажопідіймального устаткування в умовах воєнних (бойових) дій.

Представник Управління Держпраці рекомендував головному інженеру підприємства та інженеру з охорони праці переглянути і при необхідності доповнити інструкції з Охорони праці вимогами щодо дій працівників в разі  хімічного, радіаційного, біологічного  забруднення робочого місця. А також вказав на необхідність забезпечити робочі місця засобами протидії шкідливим утворенням, які можуть призвести до отруєння, опіків, задушення. Водночас працівникам дільниці наголосили на важливості неухильного дотримання вимог інструкцій з охорони праці та безпечного виконання робіт.

На Завершення зустрічі Людвіг Андращук подякував працівникам за те,  що з початку бойових дій продовжують працювати на батьківщині, сприяючи безперебійному водопостачанню  житлових будинків на Рахівщині.