Новини

Працівникам двох підприємств на Мукачівщині нагадали їх трудові права і пояснили, як не стати жертвами роботодавців-аферистів

Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Закарпатській області Володимир Севч побував  днями з інформаційним візитом на двох підприємствах Мукачівщини, ТОВ Блуберрі  і ТОВ Кіара-фешіон  (с.В.Лучки), де зустрівся з колективами  цих товариств.

Нині тут разом із закарпатцями  працюють і переселенці, які працевлаштувались, скориставшись відповідною інформацією місцевого центру зайнятості.

Посадовець Управління  розповів присутнім про останні зміни в  законодавстві про працю. Зокрема пояснив особливості налагодження трудового процесу в умовах воєнного стану, відповів на актуальні запитання, що турбували учасників зустрічі, а також наголосив на неприпустимості погодження працювати без офіційно оформлених трудових відносин. Інакше, застеріг держінспектор, можна стати жертвами торгівлі людьми.