Новини

Посадові особи Управління Держпраці Закарпаття поновили свої знання з питань охорони праці, пройшовши відповідне навчання

Інспектори Управління Держпраці у Закарпатській області пройшли чергові навчання та перевірку знань з питань охорони праці.  Сьогодні на базі ТзОВ «Закарпатський навчальний центр підготовки і перепідготовки кадрів» відбувся підсумковий іспит.

Екзаменаційна комісія, заступником голови якої є очільник Управління Держпраці краю Богдан Дорош,  перевірила інспекторів  на знання основних положень відповідних нормативно-правових актів з ОП. Звертаючись зі вступним словом до своїх колег, Богдан Дорош наголосив: незважаючи на складний період, який зараз переживає Україна, в тому числі й Закарпаття, питання створення безпечних умов праці на виробництві залишається в пріоритеті.

«Таке навчання є доволі корисним для фахівців Управління, - сказав Богдан Дорош, - адже інспектори мали змогу підвищити свій професійний рівень та поновити знання, щоб потім ефективно застосовувати їх у практичній діяльності».