Новини

На Перечинщині фахівець Управління Держпраці пояснив основні вимоги безпечної праці при експлуатації котелень

На територію Закарпаття  майже щодня прибуває велика кількість тимчасово переміщених осіб.  Краяни намагаються належним чином подбати про цих людей – кожного потрібно  зустріти, розселити, забезпечити водою, харчами, теплом.

Чимало переселенців прийняла Перечинська територіальна громада. Нині активно проводяться роботи з обслуговування діючих котелень і введення в експлуатацію раніше відключених або законсервованих котелень для   забезпечення тимчасово переміщених осіб теплом.

Посильну допомогу у вирішенні цього питання надають місцевій владі фахівці Управління Держпраці у Закарпатській області. Нещодавно заступник начальника відділу нагляду   в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об'єктах підвищеної небезпеки Олександр Гойс відвідав пункти розміщення переселенців і  проконсультував працівників котелень та осіб, відповідальних за експлуатацію газового господарства, щодо безпечного користування газовими приладами.

Посадовець звернув увагу на  важливість неухильного дотримання у їх роботі вимог «Правил безпеки систем газопостачання», інших нормативно-правових документів з питань охорони праці.