Новини

З Днем захисника України!

14 жовтня, починаючи з 2014 року, у нашій державі  офіційно відзначають День захисників України. Упродовж віків саме в той день українці  святкували  християнський празник Покрови та День українського козацтва. Усі ці знаменні свята нерозривно пов’язані між собою і символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію. Саме Пресвята Богородиця вважалася покровителькою та захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

День захисників України має особливе значення. Воно повинне нагадувати про громадянський обов'язок і важливе громадянське призначення кожного з нас, насамперед нашої сильної половини.

Тож, шановні колеги, з цієї нагоди прийміть сердечні вітання. Бажаю усім мирного неба та родинного благополуччя, міцного здоров’я, патріотичного духу, енергії та оптимізму. Нехай життя буде наповнене приємними, позитивними емоціями і в ньому ніколи не знаходилося часу горю і війні, а божественний покров Пресвятої Богородиці, простягнений над нами, уберігає від бід, зла та негараздів!

З повагою

Богдан Дорош,

начальник Управління Держпраці

у Закарпатській області