Новини

На Закарпатті Управління Держпраці і територіальне відділення ВГО «Асоціація платників податків України» підписали Меморандум про співпрацю

Сьогодні відбулося урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Управлінням Держпраці у Закарпатській області і територіальним відділенням Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» у Закарпатській області.

Меморандум ставить на меті визначення основ для співпраці між обома сторонами. Об’єднання зусиль підписантів Меморандуму сприятиме створенню умов, спрямованих на додержання законодавства про працю, спільної участі у підготовці пропозицій з формування та реалізації державної політики у сфері податкових і трудових відносин.

Під час церемонії підписання сторони обговорили напрями та визначили основні заходи майбутньої співпраці. За словами начальника Управління Держпраці краю Богдана Дороша, цей документ слугуватиме дієвим інструментом інтенсифікації практичної взаємодії щодо запобігання правопорушенням у сфері податкових та трудових відносин, зокрема й протидії незадекларованій праці на теренах краю.