Новини

На онлайн-нараді колектив Управління Держпраці Закарпаття отримав інструктаж щодо недопущення можливих терористичних загроз

Фахівці Управління Держпраці у Закарпатській області взяли участь в онлайн-нараді, що проходила на виконання окремого доручення т.в.о. Голови Державної служби України з питань праці з метою посилення контролю за станом безпеки на важливих об’єктах.

Модератор заходу, начальник відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці Віталій Ляхович детально пояснив учасникам онлайн-зібрання алгоритм дій у випадку терористичних актів. Насамперед посадовець охарактеризував ознаки, властиві вибуховим пристроям, пояснив,  як поводитися у випадку виявлення предмету, схожого на вибухівку.

Окремо Віталій Ляхович розповів про заходи профілактики при надходженні повідомлень щодо терористичної загрози у телефонному режимі чи в письмовому вигляді і про дії у випадку захоплення терористами заручників.

Назвав виступаючий і рекомендовані зони евакуації при виявленні вибухових пристроїв або предметів, схожих на вибухівку.