Новини

На території Закарпаття перевірили безпечність роботи АЗС фірми «ОККО-Драйв»

Фахівці Управління Держпраці у Закарпатській області продовжують перевіряти мережі автозаправних станцій, розміщених на території краю. У ході здійснення таких позапланових заходів контролю, що проходять на виконання відповідних доручень Прем’єр-міністра України та Державної служби України з питань праці, вивчається питання дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці і промислової безпеки на виробничих об’єктах автозаправних комплексів.

Нещодавно галузеві інспектори Управління Держпраці перевірили у кількох районах АЗС, що належать фірмі «ОККО-ДРАЙВ». Як повідомив заступник начальника відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об'єктах підвищеної небезпеки Олександр Гойс, загалом ситуація з дотриманням вимог ОП на перевірених об’єктах доволі непогана.  Фахівці Управління виявили хіба що незначні порушення, на усунення яких надали приписи.

Принагідно посадовці Управління Держпраці звернули увагу персоналу АЗС, де проходили перевірки, на необхідність неухильного дотримання законодавчих вимог і наголосили, що при організації робіт з ОП на таких об’єктах слід враховувати усі небезпечні фактори.