Новини

З Днем охорони праці!

Шановні колеги, роботодавці, працівники, учнівська молодь!

Щороку  28 квітня понад сто країн світу, серед яких і наша держава, відзначають Всесвітній день охорони праці. Це чудова нагода нагадати громадськості про важливість безпечних умов праці, привернути її увагу до існуючих проблем у цій галузі, а також до того, яким чином створення і просування культури охорони праці може сприяти зниженню рівня травматизму на робочому місці. 

Споконвіку життя і здоров’я людини були найбільшою цінністю, національним багатством кожної держави.  Тому охорона та збереження життя і здоров’я працюючих має важливе соціальне значення. Нині, в період пандемії, життєві реалії диктують нові вимоги щодо організації безпечних умов праці.

Недарма цьогоріч День охорони праці присвячений боротьбі з поширенням у світі смертельно небезпечної недуги – коронавірусної хвороби COVID-19, і проходитиме під девізом: «Зупинимо пандемію: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя». 

З нагоди свята щиро вітаю усіх працівників галузі та фахівців, які безпосередньо слідкують за безпекою праці. Бажаю доброго здоров’я, незгасної життєвої енергії, ясного неба, сімейного тепла та затишку, позитивних емоцій, а також сили і терпіння, щоб гідно побороти цю пандемію!

З повагою,

Богдан Дорош,

начальник Управління Держпраці

у Закарпатській області