Новини

У межах підготовки до святкування Дня охорони праці, фахівці Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області здійснили інформаційно-роз'яснювальну роботу з випускниками Державного навчального закладу

Цей захід був спрямований на підвищення рівня обізнаності студентів щодо основних принципів та норм безпеки й гігієни праці на робочому місці.Під час зустрічі фахівці роз'яснили студентам основні положення законодавства у сфері охорони праці, висвітлили важливі аспекти техніки безпеки та привернули увагу до ризиків, що можуть виникнути на робочому місці. Також були розглянуті приклади травматичних ситуацій та шляхи їх попередження.
Окрему увагу приділено інструктажам з охорони праці, які є важливою складовою безпечного ведення робіт. Студентам пояснили, як вірно застосовувати засоби індивідуального захисту та дотримуватися правил безпеки на робочому місці.
Метою проведення цієї роботи було підвищення рівня свідомості молоді щодо важливості безпеки й здоров'я на роботі, формування відповідального ставлення до власного здоров'я та безпеки, а також надання їм необхідних знань і навичок для уникнення травматичних ситуацій.
Детальніше на порталі - https://pratsia.in.ua