Новини

Спільні заходи з профспілками Закарпаття сприятимуть зміцненню соціального діалогу та забезпеченню сталих соціально-економічних гарантій для працівників

28 березня заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Віктор Погар, взяв участь у засіданні Закарпатської обласної ради профспілок.

Учасники зустрічі обговорили умови партнерства, зокрема в контексті надзвичайних обставин, спричинених повномасштабною війною. Під час свого виступу Віктор Олександрович підкреслив важливість співпраці між державою та профспілками в умовах, коли працівники соціальної сфери переживають найбільше навантаження. Він закцентував увагу на необхідності створення гідних умов праці для цієї категорії осіб та закликав до об'єднання зусиль щоб досягнути цієї мети.

Домовились про надання інформаційного супроводу інспекторам Держпраці у процесі впровадження психосоціальної підтримки на робочому місці службовців соціальної сфери в умовах війни. В подальшому спільні зусилля сприятимуть сталій роботі економіки в умовах воєнного стану та допоможуть у забезпеченні трудових та соціально-економічних прав та гарантій працівників.