Новини

Створення здорового робочого середовища є невід'ємною складовою продуктивної праці

З цією метою фахівці Свалявського відділу Мукачівської філії Закарпатського ОЦЗ активно долучилися до семінару "Мобінг у трудових відносинах: що варто знати?", який провів головний державний інспектор Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Олег Соломко.

Під час зустрічі були обговорені ключові питання впровадження психосоціальної підтримки та протидії мобінгу в колективі. Експерт висвітлив методи і рекомендації щодо створення сприятливого та здорового робочого середовища, де працівники могли б відчувати підтримку й захист від негативних думок та емоцій. Важливою темою було виявлення та уникнення ситуацій мобінгу, а також забезпечення психосоціальної підтримки працівникам у важких ситуаціях.

Ця зустріч стала вагомим кроком у напрямку підвищення свідомості та розвитку культури робочого середовища, де кожен працівник міг би почувати себе захищеним та важливим. Більше інформації на сайті - https://pratsia.in.ua/