Новини

Інспектори про ключове з питань праці

Фахівці Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області активно проводять інформаційні відвідування на підприємствах з метою впровадження психосоціальної підтримки для працівників. Ця ініціатива спрямована на створення здорового та сприятливого робочого середовища, яке сприяє психічному та емоційному благополуччю колективу.
У рамках цих відвідувань фахівці надають рекомендації щодо організації психологічної підтримки на робочому місці, сприяють вирішенню питань щодо встановлення механізмів для підтримки працівників у складних ситуаціях.
 
 Під час візитів також акцентується увага на перевагах офіційного працевлаштування, укладання трудового договору, проблемі торгівлі людьми та шляхах її уникнення, проблемі мобінгу, рівності прав чоловіків та жінок, а також працевлаштуванню неповнолітніх. Посадовці наголошують на важливості законності та офіційності працевлаштування, що сприяє забезпеченню прав та гарантій працівників, а також сприяє економічному розвитку регіону через сплату податків та внесок додержавного бюджету.
 
🔊Більше інформації - https://pratsia.in.ua/