Новини

Технічні консультації підприємцям з питань ринкового нагляду

В рамках проведення інформаційної кампанії Держпраці з питань здійснення заходів державного ринкового нагляду, посадовими особами Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області, надається постійна консультаційна підтримка для суб’єктів господарювання щодо питань здійснення заходів державного ринкового нагляду.
Фахівці проінформували підприємців про контроль нехарчової продукції та щодо питань, які стосуються відповідності товарів вимогам технічного регламенту. Також звернули увагу, що під час продажу такі вироби повинні супроводжуватися всіма необхідними документами (декларацією про відповідність, інструкцією з використання тощо), визначеними в технічних регламентах.
 
Під час здійснення контролю продукції було включено продукцію, яка відноситься до підвищеного ступеня ризику за наступними критеріями:
призначення продукції для певної категорії споживачів (користувачів) (зокрема, діти залежно від вікових категорій, вагітні жінки, особи похилого віку, особи з обмеженими фізичними можливостями), якими така продукція може використовуватися;
 
 Більше інформації дізнавайтеся на сайті - https://pratsia.in.ua/