Новини

Безпечна праця на робочих місцях

Для дотримання безпеки на робочому місці  фахівці Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проводять інформаційні відвідування, де пояснюють як уникнути нещасних випадків під час виконання службових обов’язків.

Головний державний інспектор Людвіг Андращук провів консультацію для працівників однієї із Рахівських шкіл. Посадовець обговорив із присутніми правила використання та обслуговування електроприладів закладу, важливість регулярної перевірки обладнання, використання захисного обладнання, такого як ізоляційні рукавиці та окуляри, для запобігання можливим травмам.

Звернув увагу на актуальність надання психосоціальної підтримки, а саме створення середовища, де працівники можуть відчувати себе психологічно захищеними та отримувати підтримку в разі стресових ситуацій або конфліктів на робочому місці.

Забезпечення безпеки та надання психосоціальної підтримки на робочому місці сприяє зниженню ризику травм та покращенню загального благополуччя працівників, а більше про це тут - https://pratsia.in.ua/