Новини

Семінар для студентів економічного факультету

«Молоді і висококваліфіковані працівники - це майбутнє України. Тому ми повинні зробити все від нас залежне, щоб підготувати гідних професіоналів», такими словами розпочав зустріч із студентами третього курсу економічного факультету УжНУ начальник Управління інспекційної діяльності  у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління Держпраці Василь Грицик.

 Під час заходу керівник Управління розповів про основні завдання та функції Держпраці, акцентував особливу увагу на важливості оформлення офіційних трудових відносин між роботодавцем та найманим працівником, роз’яснив з якими негараздами зіштовхуються працівники, що працюють без трудового договору.

 З метою правової обізнаності, ознайомив студентів із основними ознаками  примусової праці та пояснив як не потрапити у ситуацію торгівлі людьми.

 Більше інформації про  діяльність Управління, відповіді на найбільш поширені питання, що виникають у воєнний період, радив шукати на порталі - https://pratsia.in.ua та соціальних сторінках установи.