Новини

Про важливість психосоціальної підтримки на робочому місці

Йшлося під час сьогоднішньої зустрічі, яка відбулася за участі заступника начальника Західного міжрегіонального Управління Держпраці Віктора Погара з уповноваженими представниками товариства «Ядзакі Україна» - одного з найбільших підприємств Закарпаття.    

 Розпочинаючи презентацію запровадження програми психосоціальної підтримки,  Віктор Погар зазначив, що турбота про ментальне  здоров’я працівників – це одна із складових безпеки і здоров’я на роботі, котра сприяє розвитку бізнесу.

 Проблеми психологічного й соціального характеру впливають на людину, трудовий колектив та компанію. Вони призводять до втрати робочого часу, зумовлюють підвищений ризик нещасних випадків на роботі, створюють напружену атмосферу у робочому середовищі.

 Більш детально про запровадження психосоціальної підтримки на робочому місці (в.т. розробці програми, письмової політики, плану заходів по її реалізації) розповів начальник Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Василь Грицик.

   Можливість запровадження програми психосоціальної підтримки на робочому місці зацікавила представників товариства. Відтак сторони погодили подальшу співпрацю в цьому напрямку.

 Детально про психосоціальну підтримку читайте тут - https://pratsia.in.ua