Новини

Спільна відповідальність: Побудова майбутнього без торгівлі людьми

 

 

 

Щорічно, починаючи з 2007 року 18 жовтня відзначається Європейський день  протидії торгівлі людьми.  

Україна як держава вживає різноманітні заходи з попередження цього негативного явища та попри все, ця проблема не може бути розв’язана на рівні однієї країни: нові виклики та загрози вимагають консолідації зусиль як міжнародної спільноти, так і кожного з нас.

Держпраці упродовж багатьох років вживає заходи щодо зниження ризиків потрапляння у ситуації торгівлі людьми з метою трудової експлуатації.

 

Сьогодні до відзначення Європейського дня  протидії торгівлі людьми долучилися державні інспектори Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області, які провели інформаційні заходи на платформах міжнародних рейсів автовокзалу «Ужгород» та залізничного вокзалу «Мукачево». 

Посадовці Управління проінформували присутніх, як захистити себе від шахрайства та примусової роботи. Наголосили на важливості дотримання певних правил під час пошуку роботи як в Україні так і за кордоном.

Надали інформаційні буклети з пам’яткою про правила безпечного працевлаштування з контактами національних та закордонних установ з протидії торгівлі людьми.   

 

 

Більше інформації на сайті - https://pratsia.in.ua