Новини

Меморандум про співпрацю та партнерство Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та ДПС у Закарпатській області.

Меморандум підписали начальник Західного міжрегіонального управління Держпраці Оксана Єзерська та начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області Олексій Петріченко.  Від Держпраці Закарпаття на заході був присутній заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Віктор Погар..

Партнерство Сторін передбачає взаємодію у напрямку організації та проведенні спільних заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці, обміні інформацією, необхідною для забезпечення ефективної організації роботи щодо детінізації ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками, а також обмін відомостями та інформацією необхідною для належного проведення заходів.

У ході заходу обговорено проблему тіньової зайнятості, питання заборгованості із виплат заробітної плати й податків.

Сторони взаємодіятимуть територіально, що значно підвищить ефективність роботи обох відомств у даному напрямку. Детінізація на ринку праці, за результатами спільних заходів, покращить ситуацію зі сплати податків у регіоні та підвищить захист легалізованих працівників.