Новини

Інспектори інформують молодь про трудове законодавство

 

 

 

 

 Молодь - це майбутнє розвитку та процвітання нашої країни. Тому дуже важливо спрямувати їх у правильному напрямку, надавши необхідну інформацію про прийдешнє працевлаштування.

З цією метою представники Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці продовжують інформаційно – роз’яснювальну роботу з учнями                                    і  студентами закладів загальної та вищої освіти. 

На цей раз інспектори поспілкувалися з випускниками Ужгородського вищого комерційного училища, учнями Міжгірського професійного ліцею, учнями однієї із Хустських шкіл та студентами Мукачівського фахового коледжу та Під час зустрічей обговорили важливість  та переваги офіційного працевлаштування.

Інспектори пояснили випускникам, що працівники, які працюють без оформлення трудових відносин, позбавлені права передбачених законодавством про працю. Незадекларована праця дає роботодавцям необмежені можливості тиснути на працівників або змушувати їх працювати на розсуд керівництва.

Більше про трудове законодавство на порталі Держпраці - https://pratsia.in.ua