Новини

Інформкампанія з питань державного ринкового нагляду на Закарпатті!

У період дії воєнного стану в Україні та постійних загроз критичній інфраструктурі значного та по суті неконтрольованого поширення набула продукція, яка використовується як альтернатива звичним джерелам енерго та теплопостачання, зокрема генератори, балони та картриджі зі зрідженими та стисненими газами.

Зважаючи на обставини, фахівці Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області роз’яснюють підприємцям краю законодавство про Державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції.

Консультують роботодавців і їх працівників з питань приведення продукції у відповідність вимогам Технічного регламенту рухомого обладнання, що працює під тиском. Розповідають про неприпустимість приховування нещасних випадків в закладах торгівлі.

Нагадуємо, що нехарчова продукція при продажу повинна супроводжуватися всіма необхідними документами (декларацією про відповідність, інструкцією з використання тощо), визначеними в технічних регламентах.

Більше інформації з питань безпеки праці, трудового законодавства - на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/index.php.