Новини

На Хустщині інспектор Держпраці прийняв участь у міжвідомчому оперативному штабі з координації проведення оздоровлення та відпочинку для внутрішньо переміщених дітей

Нещодавно комісія Хустського районного міжвідомчого оперативного штабу із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей провела огляд постійно діючого  табору для внутрішньо переміщених дітей в селі Синевирська Поляна (озеро Синевир).

Основна мета огляду – оцінити  стан підготовки дитячого оздоровчого закладу для безпечного функціонування в літній період. У роботі комісії прийняв участь головний державний інспектор Управління Держпраці у Закарпатській області Іван Ковач, який надав роз’яснення  керівнику закладу щодо безпечної експлуатації електрообладнання, безпечної експлуатації споруд на спортивних майданчиках. Також проконсультував, як проводити організаційні заходи в умовах воєнних (бойових) дій щодо евакуації людей до бомбосховищ у разі оголошення повітряної тривоги, артилерійських обстрілів і бомбардування, надання першої домедичної допомоги потерпілим.