Новини

В Управлінні Держпраці Закарпаття створено комісію із спеціального розслідування групового нещасного випадку

Трапився цей випадок уночі 15 січня цього року на автошляху міжнародного значення Київ-Чоп поблизу с. Сусково Свалявського району.  Автобус БАЗ-А079 «Еталон» перевозив на роботу працівників одного із заводів краю.

Несподівано у нього врізався легковик марки «Вольво», внаслідок чого автобус перекинувся на бік. Як пізніше повідомив речник Патрульної поліції Закарпатської області, водій «Вольво», котрий допустив зіткнення, був напідпитку – вміст алкоголю в його крові у 4 рази перевищував норму. 

Спочатку в Управління Держпраці надійшло повідомлення про трьох осіб, які травмувалися у цій аварії, а згодом виявилося, що по медичну допомогу в лікувальні заклади звернулося ще вісім потерпілих.

В Управлінні Держпраці у Закарпатській області була створена комісія із спеціального розслідування групового нещасного випадку, яку на виконання окремого доручення Держпраці від 21.01.2021 р., очолив заступник начальника Управління Володимир Горєв.

На сьогодні вже вдалося з’ясувати, що потерпілі (особи різного віку: наймолодшому 19 років, найстаршому – 62)  отримали травми різного ступеня важкості – від забоїв, порізів і саден до травм голови та переломів. Обставини та причини настання НВ наразі встановлюються.