Новини

Завершено спеціальне розслідування нещасного випадку, пов’язаного із вбивством касира АЗС у Мукачеві

В Управлінні Держпраці у Закарпатській області завершилось спеціальне розслідування нещасного випадку із смертельним наслідком, що стався цьогоріч із касиром однієї з автозаправних станцій Мукачева.

Нагадаємо, 25 лютого на вулиці Кооперативній пізно ввечері невідомі грабіжники напали на автозаправну станцію. Зловмисники завдали 20-річному касиру АЗС смертельного удару по голові і забрали з каси всю денну виручку. Правоохоронці кваліфікували цей злочин як вбивство з корисливих мотивів. Було відкрите кримінальне провадження. На сьогодні вже встановлені особи грабіжників – це двоє 20 і 30-річних мукачівців. Справу було розглянуто у суді.

Оскільки мукачівець загинув під час виконання своїх службових обов’язків, то в Управлінні Держпраці була створена комісія із спеціального розслідування нещасного випадку із смертельним наслідком, яку очолив начальник відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об`єктах підвищеної небезпеки Віталій Ляхович.

Цей випадок кваліфіковали як такий, що пов’язаний з виробництвом. А основною причиною смерті молодої людини названо протиправні дії інших осіб.

За фактом нещасного випадку зі смертельним наслідком керівництву АЗC комісія направила припис про усунення деяких виявлених під час перевірки порушень, що стосуються охорони праці, для їх обов’язкового усунення.