Новини

На Закарпатті перевірили стан дотримання вимог охорони праці на АЗС ОЙЛГАЗТРЕЙД

Мережу автозаправних станцій, що належить товариству з обмеженою відповідальністю ОЙЛГАЗТРЕЙД, перевірили цими днями галузеві інспектори Управління Держпраці у Закарпатській області. Зокрема, був обстежений стан дотримання вимог з охорони праці та промислової безпеки на вказаних АЗС в Ужгороді,  Хусті, Міжгір’ї та в селах Сокирниця Хустського району і Невицьке на Ужгородщині.

Під час контрольного заходу фахівці відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді, на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці, як розповів заступник начальника цього структурного підрозділу Олександр Гойс, звертали увагу і на правильність ведення належної документації, наявність відповідних знаків, і на технічний стан обладнання.

За результатами проведеної перевірки працівники контролюючого органу відзначили непоганий стан організації охорони праці майже на всіх АЗС. Посадові особи ТОВ, які відповідають за цю ділянку роботи, розробили відповідні інструкції, персонал пройшов  спеціальне навчання. На заправках наявні графіки планово-попереджувальних робіт, встановлені блискавкозахисти, проводяться заміри опору заземлення тощо.

Виявлені порушення незначні і не мають системного характеру. Фахівці Управління Держпраці вказали на ці недоліки у виданих керівництву приписах з метою їх обов’язкового усунення.