Контактна інформація та регламент роботи

ДЕРЖПРАЦІ

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРАЦІ У ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 НАКАЗ

______________ м. Ужгород__________

 Про визначення переможців конкурсу

на зайняття посад державної служби

Відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10 грудня 2015 року № 889-VII , Порядку проведення конкурсу кандидатів на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 року № 246 із змінами

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Оголосити переможців конкурсу на зайняття посад державної служби в Управлінні Держпраці у Закарпатській області (далі – Управління):

  • Заступник начальника відділу з питань гігієни праці та експертизи умов праці (категорія «Б») -номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00005ДСПпереможця не визначено.

  • Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці та експертизи умов праці (категорія «В») -номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00006ДСПпереможця не визначено.

  • Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці та експертизи умов праці (категорія «В») -номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00007ДСПпереможця не визначено.

  • Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці та експертизи умов праці (категорія «В») -номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00008ДСПпереможця не визначено.

  • Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці та експертизи умов праці (категорія «В») -номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00009ДСПпереможця не визначено.

  • Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці та експертизи умов праці (категорія «В») -номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00010ДСПпереможця не визначено.

  • Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці та експертизи умов праці (категорія «В») -номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00011ДСПпереможця не визначено.

  • Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці та експертизи умов праці (категорія «В») -номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00012ДСПпереможця не визначено.

  • Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці та експертизи умов праці (категорія «В»)- номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00013ДСПпереможця не визначено.

  • Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів (категорія «В») – номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00014ДСПпереможець ЛОПІТ Іван Іванович (загальна кількість балів 3,9).

  • Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів (категорія «В») – номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00015ДСПпереможця не визначено.

  • Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів (категорія «В») – номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00016ДСПпереможця не визначено.

  • Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів (категорія «В») – номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00017ДСПпереможця не визначено.

  • Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки (категорія «В») – номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00018ДСП переможець КЕЛЕМЕН Вячеслав Юрійович (загальна кількість балів 3,0).

  • Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки (категорія «В») – номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00019ДСП переможця не визначено.

  • Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки (категорія «В») – номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00020ДСП переможця не визначено.

  • Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки (категорія «В») – номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00021ДСП переможця не визначено.

  • Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки (категорія «В») – номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00022 переможця не визначено.

  • Головний державний інспектор відділу інспекційної роботи, ринкового нагляду, надання адміністративних послуг, розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму (категорія «В») – номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00004ДСП переможця не визначено.

  • Головного державного інспектора відділу нагляду в АПК, СКС на транспорті та зв’язку (категорія «В») – номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00002ДСП переможця не визначено.

  • Головного державного інспектора відділу нагляду в АПК, СКС на транспорті та зв’язку (категорія «В») – номер вакансії,оприлюдненої на офіційному сайті НАДС ЗАК00003ДСП переможця не визначено.

 

4. Сектору персоналу Управління забезпечити оприлюднення інформації про результати конкурсу та оголошених переможців конкурсу на сайті НАДС .

5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Начальник Б. ДОРОШ

 

 

В.о. завідувача сектору персоналу Р.М. Аділова

Перший заступник Управління В.І. Грицик

Заступник начальника Управління В.В. Горєв

Завідувач сектору юридичного забезпечення В.В. Гончарук

Начальник відділу з питань додержання

законодавства про працю, зайнятість та інших

нормативно-правових актів Я.І.Турянський

Начальник відділу бухгалтерського обліку Н.П. Ходанич

фінансово-господарського та інформаційного забезпечення

- головний бухгалтер

Начальник відділу з питань гігієни праці та

експертизи умов праці Л.Ф.Січка

Начальник відділу нагляду в будівництві, енергетиці,

машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах

і об’єктах підвищеної небезпеки В.М.Ляхович

Начальник відділу інспекційної роботи, ринкового

нагляду, надання адміністративних послуг, розслідування

аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму В.В.Яцків

Начальник відділу нагляду в АПК, СКС, на

транспорті та зв’язку В.Г. Вербовський

Завідувач сектору документального забезпечення

та контролю К.І. Йовдій

Головний спеціаліст з питань запобігання та

виявлення корупції Ю.Е. Пеца

Завантажити