Контактна інформація та регламент роботи

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Управління Держпраці

у Закарпатській області

від_29.10.2019р. № 212___

 

Рішення колегії

Управління Держпраці у Закарпатській області

 

 Заслухавши та обговоривши інформацію про результати роботи Управління за 9 місяців 2019 року в частині здійснення державного контролю за щодо своєчасної та у повному обсязі виплати заробітної плати; про взаємодію з центрами зайнятості щодо обміну інформацією, проведення спільних комунікативних заходів, соціальної реклами, надання консультацій з питань праці та зайнятості населення; про стан виробничого травматизму на підконтрольних підприємствах, про зміни в Законі України «Про запобігання корупції»,

 

 

КОЛЕГІЯ ВИРІШИЛА:

 

1. Першому заступнику начальника управління (Грицик В.І.), начальнику відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів (Турянський Я.І.) забезпечити проведення інспекційних відвідувань виконання виданих приписів на усунення виявлених порушень на підприємствах, що мають заборгованість із заробітної плати.

термін виконання: постійно

 

2. Начальникам відділів: нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки (Ляхович В.М.), нагляду в АПК, СКС, на транспорті та зв’язку (Вербовський В.Г.):

- покращити якість контрольних та превентивних заходів у тих галузях, де спостерігається ріст виробничого травматизму;

термін виконання: постійно

- забезпечити закріплення державних інспекторів відділів за адміністративними районами та їх співпрацю з закладами охорони здоров’я щодо безумовного направлення останніми до Управління екстрених повідомлень про звернення потерпілих.

термін виконання: постійно

3. Головам комісій із незавершених спеціальних розслідувань нещасних випадків, які сталися упродовж 2017-2018 років (Горєв В.В., Ляхович В.М., Попович Ю.П.) щомісячно направляти листи до правоохоронних органів щодо витребовування матеріалів розслідувань стосовно цих нещасних випадків.

термін виконання: щомісячно

 

4. Начальнику відділу інспекційної роботи, ринкового нагляду, надання адміністративних послуг, розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму (Яцків В.В.) здійснювати постійний контроль за наданням роботодавцями інформації щодо виконання заходів, запропонованих комісіями із спеціальних розслідувань нещасних випадків; щодо відомостей про наслідки нещасних випадків за формою Н-2.

Термін виконання: постійно

 

5. Працівникам Управління:

- письмово повідомляти безпосереднього керівника про наявність реального чи потенційного конфлікту інтересів, що може виникнути при виконанні посадових обов’язків.

Термін виконання: постійно