Контактна інформація та регламент роботи

Додаток 1

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Управління Держпраці

у Закарпатській області

від_03.09.2019_року № 155_

 

Рішення колегії

Управління Держпраці у Закарпатській області

 

Заслухавши та обговоривши інформацію про здійснення у І півріччі 2019 року державного контролю за додержанням законодавства про працю та проведення профілактичної роботи щодо легалізації заробітної плати та найманих працівників; про підсумки роботи Управління та завдання щодо подальшого вдосконалення наглядової діяльності у сфері промислової безпеки, охорони праці та гігієни праці; інформацію представників підприємств, на яких спостерігається ріст виробничого травматизму (ТОВ «БСП ОІЛ», ФОП Корнута Н.В.),

 

 

КОЛЕГІЯ ВИРІШИЛА:

 

1. Взяти до уваги інформацію представників підприємств, на яких спостерігається ріст виробничого травматизму, ТОВ «БСП ОІЛ», ФОП Корнута Н.В..

2. Першому заступнику начальника управління (Грицик В.І.), начальнику відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів (Турянський Я.І.) вживати заходів щодо збільшення кількості застрахованих осіб.

термін виконання: постійно

 

3. Начальнику відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів (Турянський Я.І.) під час перевірки Фонду соціального страхування особливу увагу звернути на порушення строків виплати матеріального забезпечення у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами.

термін виконання: до 1 жовтня 2019р.

 

4. Начальникам відділів: нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки (Ляхович В.М.), нагляду в АПК, СКС, на транспорті та зв’язку (Вербовський В.Г.):

- забезпечити злагоджену роботу державних інспекторів відділів під час проведення планових заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) Держпраці та подальшого оформлення матеріалів перевірок.

термін виконання: постійно

 

- при виявленні державними інспекторами відділів під час перевірок порушень, що створюють загрозу життю, або можуть призвести до травмування працівників, ініціювати заборони на виконання робіт, експлуатацію машин, механізмів, обладнання;

термін виконання: постійно

 

- забезпечити надання інформації про роботу структурних підрозділів для висвітлення на вебсайті Управління.

термін виконання: постійно

4. Начальникам відділів: інспекційної роботи, ринкового нагляду, надання адміністративних послуг, розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму (Яцків В.В.), нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки (Ляхович В.М.), нагляду в АПК, СКС, на транспорті та зв’язку (Вербовський В.Г.) при складанні щорічних планів заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) Держпраці першочергово включати до таких планів підприємства, де спостерігається зростання рівня виробничого травматизму, наявні скарги на роботу цих підприємств, підприємства, у яких наявні діючі дозволи на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Термін виконання: під час
складання щорічних планів

 

 

5. Працівникам Управління:

- своєчасно письмово повідомляти начальника управління або особу, яка виконує його обов’язки, про наявність реального чи потенційного конфлікту інтересів, що може виникнути при виконанні посадових обов’язків;

Термін виконання: постійно

- уникати можливих проявів корупційних діянь.

Термін виконання: постійно