Контактна інформація та регламент роботи

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Управління Держпраці

у Закарпатській області

від_03.06.2019 року № 104

 

Рішення колегії

Управління Держпраці у Закарпатській області

 

Заслухавши та обговоривши інформацію про застосування вимог нормативно-правових актів з охорони праці у сфері нагляду за безпечною експлуатацією підіймальних споруд (пасажирських ліфтів); про результати роботи територіальних органів Держпраці в частині здійснення державного контролю щодо своєчасної та у повному обсязі виплати заробітної плати; про стан роботи органів місцевого самоврядування в частині ефективного здійснення контролю за додержанням законодавства про працю та результати здійснення державного нагляду; про етику поведінки державних службовців при проведенні інспекційних відвідувань та перевірок з охорони та гігієни праці; заслухавши та обговоривши інформацію представників підприємств, на яких спостерігається ріст виробничого травматизму (ПрАТ «Закарпатавтотранс», ТОВ «Термінал-Карпати», ТОВ «ВГСМ», ДП «Ламелла», Завод «Флекстронікс ТзОВ», ПрАТ «Закарпаттяобленерго»)

 

КОЛЕГІЯ ВИРІШИЛА:

 

1. Взяти до уваги інформацію представників підприємств ПрАТ «Закарпатавтотранс», ТОВ «Термінал-Карпати», ТОВ «ВГСМ», ДП «Ламелла», Завод «Флекстронікс ТзОВ», ПрАТ «Закарпаттяобленерго».

 

2. Начальнику відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки (Ляхович В.М.):

- посилити роботу щодо здійснення державного нагляду за безпечною експлуатацією ліфтів;

термін виконання: постійно.

- провести семінар-нараду з представниками ОСББ м.Ужгорода та м.Мукачева, які експлуатують ліфти, щодо правил безпечної експлуатації ліфтів.

Термін виконання: вересень 2019р.

 

3. Продовжити проведення превентивних заходів, спрямованих на поліпшення стану охорони праці, гігієни праці, атестації робочих місць, додержання законодавства про працю, зайнятість населення, дотримання рівня мінімальної заробітної плати, запобігання випадкам використання неоформлених найманих працівників, попередження нещасних випадків на виробництві.

Термін виконання: упродовж 2019 року

4. Першому заступнику начальника Управління (Грицик В.І.), начальнику відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів (Турянський Я.І.) за наявності правових підстав забезпечити проведення 100% перевірок підприємств-боржників із виплати заробітної плати.

Термін виконання: до 01.11.2019р.

 

5. Головному спеціалісту з питань протидії корупції (Пеца Ю.Е.) вжити вичерпних заходів щодо запобігання та профілактики корупційних правопорушень в Управлінні.

Термін виконання: упродовж 2019 року