Новини

Переможці конкурсу на зайняття посад державної служби пройшли перевірку знань нормативно-правових актів

Сьогодні в Управлінні Держпраці у Закарпатській області з метою виконання законодавчих вимог і Типового положення переможці конкурсу на зайняття посад державної служби проходили перевірку на знання нормативно-правових актів, що регулюють діяльність органів Держпраці. Екзаменувала конкурсантів комісія у складі керівників структурних підрозділів Управління.

Перед складанням іспиту очільник Управління Держпраці  Богдан Дорош  окреслив першочергові завдання у роботі фахівців, звернув увагу на актуальні зміни, що відбулися у нормативно-правовій базі. Він також наголосив, що таку перевірку знань конкурсанти обов’язково мають пройти до початку здійснення їх повноважень і щороку впродовж здійснення повноважень.

За його словами, це своєрідна оцінка їх кваліфікації, визначення стану професійної компетентності посадових осіб. Водночас перевірка знань допомагає проаналізувати потреби у профпідготовці та визначити напрями підвищення кваліфікації, професійної підготовки та перепідготовки головних державних інспекторів.

Результати іспиту засвідчили рівень професіоналізму конкурсантів та їх готовність до виконання посадових обов’язків.