Новини

З Днем Конституції України!

Шановні колеги, дорогі краяни!

Прийміть найщиріші вітання з визначним державним святом – Днем  народження Конституції України. Це головний документ, який гарантує нашим громадянам їх права і свободи. Українці отримали власний закон чверть століття тому, у 1996 році, але навіть тепер суверенність, гарантовану Конституцією, доводиться відстоювати. У непростий для нашої держави час, як ніколи раніше, ми розуміємо значимість Основного Закону.

Адже Конституція України – це той міцний фундамент, на якому будуються взаємовідносини в політичному, економічному, соціально-культурному житті народу. Саме він був і залишається запорукою стабільного розвитку  та утвердження нашої держави як демократичної, незалежної і цивілізованої у світовому співтоваристві.

Тож в день національного свята бажаю усім нам міцного здоров’я, родинної злагоди, особистого щастя й достатку, Мирного неба над головою, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону України – народовладдя, гуманізму та законності.

З повагою,

Богдан Дорош

начальник Управління Держпраці

у Закарпатській області