Новини

В Управлінні Держпраці Закарпаття підбили підсумки планової перевірки, проведеної представниками Державної регуляторної служби

Протягом двох останніх тижнів в  Управлінні Держпраці у Закарпатській області тривала планова перевірка щодо додержання вимог Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», яку проводили представники Державної регуляторної служби.

За результатами цього контрольного заходу сьогодні під головуванням очільника Управління Богдана Дороша відбулася робоча нарада за участю керівників структурних підрозділів та інспекторського складу. У її роботі також взяла участь завідувачка сектору ДРС у Закарпатській області Наталія Ганусич.

Учасники зібрання насамперед проаналізували виявлені у ході перевірки недоліки  у діяльності посадовців Управління Держпраці, обговорили шляхи їх усунення та опрацювали проблемні моменти, що можуть виникати під час прийняття рішень.

Наталія Ганусич роз’яснила вимоги Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», який регламентує процедуру організації і проведення заходів контролю, при цьому детальніше зупинилася на питаннях прав та обов’язків суб’єктів господарювання під час здійснення нагляду та контролю за їх діяльністю.

Завершив нараду виступ головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції Управління Держпраці області Юрій Пеца. Посадовець вкотре нагадав колегам про необхідність дотримання вимог антикорупційного законодавства з метою запобігання, виявлення та протидії корупції і окремо розповів про реалізацію заходів, пов’язаних з конфліктом інтересів у прийнятті рішень.