Новини

Представник Уповноваженого ВРУ з прав людини і керівництво Управління Держпраці Закарпаття домовилися про співпрацю

Під час робочої поїздки на Закарпаття представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в західних регіонах Світлана Семчишин та працівники регіонального представництва Уповноваженого у Закарпатській області провели зустріч з керівництвом Управління Держпраці краю, зокрема очільником Управління Богданом Дорошем, його першим заступником Василем Грициком та заступником Володимиром Горєвим.

Сторони обговорили аспекти захисту прав і свобод людини в частині отримання легальної заробітної плати та виплати заборгованості. Також йшлося про налагодження координації спільних зусиль щодо забезпечення трудових прав раніше засуджених осіб, створення системи оперативного обміну інформацією для реагування на звернення громадян тощо,  були озвучені деякі проблемні питання і запропоновані шляхи їх вирішення.

Під час зустрічі Світлана Семчишин вручила Богдану Дорошу для ознайомлення щорічну доповідь Уповноваженого ВРУ з прав людини «Про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадян в Україні».

А на завершення учасники зібрання домовились про подальшу співпрацю з метою утвердження верховенства права та недопущення випадків порушень прав людини на території області.