Новини

На тематичних зустрічах йшлося про організацію охорони праці на виробництві

За створення ефективної систем безпеки і здоров’я працівників на підприємствах, як правило, відповідають керівники та інженери служби  охорони праці. Цьогорічний Всесвітній день охорони праці присвячений саме стратегіям зміцнення таких систем, а також підвищенню стійкості для подолання криз тепер і в майбутньому.

Про це говорили днями головні державні інспектори Управління Держпраці у Закарпатській області Андрій Гоман і Розалія Федоришин на тематичних зустрічах з представниками служб охорони праці, цивільного захисту населення та пожежної безпеки Закарпатської дирекції АТ «Укрпошта» (начальник Степан Станчак, провідний інженер Іван Щерба) і ДП «Ламелла» (ст. інженер Юрій Рівіс, інженери Юрій Юрчик та Василь Пацалюк).

Посадовці Управління Держпраці наголосили, що головною метою діяльності служби ОП є  планування та реалізація заходів  поліпшення умов праці на всіх стадіях виробничого процесу, а її кінцевим результатом має бути нульовий травматизм. Досягти цієї мети можна за умов неухильного виконання вимог нормативно-правових актів з охорони праці, періодичного навчання персоналу, проведення інструктажів тощо.