Новини

На деревообробному підприємстві у Мукачеві говорили про шляхи підвищення безпеки під час роботи

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК, СКС, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Закарпатській області Мирослав Феделеш провів тематичну зустріч з відповідальними посадовими особами  ТОВ «Інтер-Каштан», приурочену Всеукраїнському Дню охорони праці.

Вказане мукачівське підприємство спеціалізується на деревообробці. Тож темою заходу було виконання організаційно-технічних заходів з підвищення безпеки під час роботи на деревообробних верстатах.

Фахівець Управління Держпраці насамперед проаналізував ситуацію щодо виробничого травматизму на підприємствах деревообробної галузі краю. Також ознайомив присутніх з базовими нормативно-правовими актами з охорони праці, зокрема  Правилами охорони праці в деревообробній промисловості і Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями.

Дещо детальніше учасники зустрічі обговорили вимоги безпеки праці на деревообробних верстатах. При цьому Мирослав Феделеш нагадав присутнім про обов’язковість використання  під час роботи засобів індивідуального захисту і про дотримання карантинних вимог в умовах пандемії.