Новини

З підприємцями Мукачева і Мукачівського району говорили про важливість безпечної та офіційної праці

Після останнього перегляду рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19 міста і райони Закарпаття увійшли до «жовтої» та «помаранчевої» зон. Тож фахівці Управління Держпраці у Закарпатській області продовжують проводити превентивні заходи, покликані широко поінформувати населення про важливість виконання протиепідемічних заходів.

Цього тижня головний державний інспектор відділу нагляду в АПК, СКС, на транспорті та зв’язку Тетяна Маргітич провела низку профілактичних зустрічей  із суб’єктами господарювання Мукачева та Мукачівського району. У полі зору представника Управління були заклади, що здійснюють діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування і послуг.

Як повідомила Тетяна Маргітич, превентивна робота покликана запобігти розповсюдженню інфекції коронавірусу та підвищити рівень безпеки праці. Під час зустрічей з підприємцями посадовець роз’яснила, яким чином захиститися від інфікування. Водночас звернула увагу роботодавців, які мають найманих працівників, на обов’язкове оформлення відповідної документації з питань охорони та гігієни праці, також наголосила на важливості офіційного оформлення трудових відносин.