Новини

У рамках спільної наради обговорили механізм співпраці у розслідуванні випадків гострого професійного захворювання медиків на COVID-19

Начальник Управління Держпраці Богдан Дорош провів нараду, в якій взяли участь його заступник Володимир Горєв, директор управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Закарпатській області Ігор Сегляник та начальник відділу профілактики страхових випадків-головний страховий експерт цього управління Іван Чечерський.

Йшлося про налагодження оперативного обміну інформацією у процесі розслідування випадків захворювання під час виконання професійних обов’язків медичних працівників на коронавірусну інфекцію COVID -19. Присутні також обговорили алгоритм спільних дій, зупинилися на деяких проблемних питаннях, скоординували плани на подальшу співпрацю.

Як наголосив очільник Управління Держпраці Богдан Дорош, одним з основних документів, якими повинні керуватися комісії з розслідування при  прийнятті рішення стосовно пов’язування чи не пов’язування випадку гострого професійного захворювання медиків з виробництвом, мають бути результати епідеміологічного розстеження, котре проводить Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ.