Новини

Слухачі навчального центру склали іспит з питань охорони праці у режимі онлайн

Закарпатські підприємства поступово повертаються до звичного режиму роботи. Оскільки діяльність частини з них пов’язана з підвищеною небезпекою, то  працівники цих підприємств повинні щороку проходити за рахунок роботодавця спеціальне навчання та перевірку знань з охорони праці. У деяких суб’єктів господарювання існує потреба також у професійному доборі кваліфікованих кадрів.

Карантинні обмеження внесли певні корективи у цей процес. Нині навчання з питань охорони праці проходять винятково у режимі онлайн. Зокрема, на виконання відповідного доручення Держпраці здійснювати перевірку знань з питань охорони праці доручено дистанційно комісіям, утвореним територіальними органами Держпраці (у нашій області Управління Держпраці).

У ТОВ «Закарпатський навчальний центр підготовки і перепідготовки кадрів» викладання загального курсу «Охорона праці» організоване у вигляді онлайн-конференцій. Таким чином тут успішно пройшли навчання та перевірку знань  вже  32  особи. Логічним підсумком навчального курсу став сьогоднішній іспит. А проекзаменував слухачів заступник начальника Управління Держпраці у Закарпатській області Володимир Горєв.