Новини

Члени міської комісії у Чопі вирішували питання ліквідації заборгованості на тамтешньому житлово-комунальному підприємстві

У Чопській міській раді відбулося засідання міської комісії з питань своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат, в якому взяли участь головні державні інспектори Управління Держпраці у Закарпатській області Маріанна Гукс та Артур Сумара.

Члени комісії розглянули питання наявності заборгованості на міському комунальному підприємстві житлово-комунального господарства, яке майже два роки тому припинило свою діяльність. Учасники засідання обговорили можливі шляхи ліквідації цього боргу.

На засіданні також було порушено питання легалізації найманої праці. З цього приводу представники Управління Держпраці повідомили, що в області зараз триває масштабна інформаційна акція на підприємствах будівельної галузі. Її мета – максимально поінформувати роботодавців та працівників будівельних фірм про ризики тіньової зайнятості та про відповідальність, передбачену за порушення вимог трудового законодавства в частині оформлення трудових відносин.