Новини

Фахівці Управління Держпраці розпочали проведення профілактичних заходів з недопущення поширення коронавірусної інфекції

З метою посилення виконання Національного плану протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню та поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, та на виконання відповідного окремого  доручення т.в.о. голови  Державної служби України з питань праці  посадовці Управління Держпраці у Закарпатській області розпочали проведення профвідвідувань суб’єктів господарювання краю. Насамперед йдеться про суб’єкти господарювання, які здійснюють діяльність у сфері роздрібної торгівлі, організації харчування і транспорту. Мета таких заходів – забезпечення  всебічного  інформування населення щодо профілактики розповсюдження небезпечного вірусу.  

 Органи Держпраці долучаються до скоординованої роботи Уряду та відповідальних служб щодо профілактики інфікування населення коронавірусом Covid-19 та поширення захворювання на території України.

З 27 лютого фахівці відділів з питань гігієни праці, експертизи умов праці Держпраці, в межах своїх повноважень, проводитимуть безпосередні відвідування суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері роздрібної торгівлі, організації харчування та транспорту, з метою інформування працівників та роботодавців про заходи профілактики інфікування коронавірусом.

Фахівці Держпраці під час інформаційних відвідувань  використовуватимуть матеріали напрацьовані МОЗ та Всесвітньою організацією охорони здоров’я.

 Інформаційні матеріали за посиланням