Новини

Шахраї представляються посадовцями Держпраці

На Закарпатті активізувалися псевдоінспектори праці. Такий вид шахрайства не новий. У попередні роки не раз траплялися випадки, коли підприємцям краю телефонували або приходили особисто невідомі особи, які представлялися фахівцями органів Держпраці і вимагали перерахувати певну суму грошей на вказаний ними рахунок. Щоразу звучали різні причини.

Нещодавно деяким підприємцям Рахівщини також зателефонували нібито посадовці Держпраці. Останні запропонували зробити доброчинний внесок на рахунок в одній з банківських установ.

З цього приводу в Управлінні Держпраці у Закарпатській області застерігають підприємців краю не вестися на подібні афери. Як повідомив начальник Богдан Дорош, Управління Держпраці не надає жодних платних послуг. Це по-перше, а по-друге, з’ясувати особи державних інспекторів, які мають повноваження здійснювати заходи державного контролю, можна на сайті Державної служби України з питань праці у розділі «Реєстр» або звернутися до керівництва Управління у телефонному режимі за номером: 67-12-42