Новини

На дорогах поблизу Ужгорода перевіряли легальність автоперевізників

На Закарпатті продовжується спільна робота, націлена на виявлення нелегальних автоперевізників, яку проводять державні інспектори Управління Держпраці, працівники управлінь Укртрансбезпеки та Нацполіції.  Так, на виконання тристоронніх домовленостей цими днями на автодорогах краю проходять рейдові перевірки.

«Сьогодні основними локаціями учасники рейду обрали ділянки доріг на виїзді з обласного центру (села Підгорб та Барвінок на Ужгородщині), –  розповіла головний державний інспектор Управління Держпраці Маріанна Гукс. – У полі зору посадовців Управління були питання, які стосувалися дотримання вимог чинного законодавства з охорони праці та трудового законодавства, насамперед досліджувалося питання використання незареєстрованої праці».

Як показали результати рейдової перевірки, більшість перевізників виявилася ФОПами. Окремі пояснювали свій «підробіток» з надання водійських послуг транспортуванням хворого родича до обласної лікарні, дехто поспішив просто «зійти з лінії».

Наразі отримана в ході цього заходу інформація з’ясовується, робота з легалізації ринку пасажирських перевезень на Закарпаття триватиме й надалі.